Norrskenskåta

Norrskenskåta ligger 8 km från Levi centrum, på en vacker och öppen plats vid kanten av kärret vid Levitunturi. Det är enkelt att ta sig till kåtan både med bil, snöskoter, snöskor eller spark. Norrskenskåtan har två våningar och man kan bland annat arrangera samvaro med program på kvällen, födelsedagar, bröllop, företagsevenemang och rekreationsdagar. Det finns WC-utrymmen i kåtan som även har golvvärme.

Kåtan har utrymme för stämningsfulla måltider för grupper om 10–40 personer. Dessutom kan upp till 70 personer dricka kaffe i kåtan. Det är mysigt att sitta i värmen framför den öppna elden när kölden knäpper i knutarna. Njut av kaffe som tillagats över öppen eld, grilla korv och låt din kropp och själ vila.

När mörkret har sänkt sig visar sig ett av naturens största skådespel, norrskenet, på himlen. Den ståtliga natthimlen i Lappland består inte bara av norrsken, utan även av de oräkneliga stjärnor som lyser i fjärran.  Man kan följa skådespelet på himlen från fönstrena på Norrskenskåtans andra våning.

 

IDÉ

Spendera en annorlunda rekreationsdag och håll ert evenemang i stämningsfulla Norrskenskåta som har utrymme för upp till 40 personer. På vintern kan ert evenemang t.ex. innehålla utflykter med snöskor, spark eller snöskoter och på sommaren kan ni ta en fyrhjulings- eller paddlingstur. Efter utflykten njuter ni av en välsmakande lunch i kåtan.

 

Be om ett grupperbjudande från Hullu Poros försäljningstjänst

tel. +358 16 6510 500 eller sales@hulluporo.fi.