Njuta av tillvaron

Fester, möten, fritidsdagar i Tonttula stil

Taivaanvalkeat lämpar sig som mötesplats för alla typer av fester. Inomhus kan man tillbringa minnesvärda ögonblick under hela året och på sommaren erbjuder trädgården extra utrymme för större grupper av människor under Lapplands sol.

Hjärtat i den atmosfäriska salen i huvudbyggnaden är en stor bakugn. Salen passar perfekt för möten och fester. Vid det långa bordet fattas viktiga beslut och uppehållsrummen erbjuder inspiration under workshoppar. Omgivningen erbjuder också många olika alternativ för extraprogram efter mötet.

Vid fester kan salen dekoreras i enlighet med det önskade temat. Speciellt vid bröllop är Taivaanvalkeat perfekt. Vigseln kan hållas i ett litet kapell i trädgården, i Norrskenskåtan eller i salen. Bröllopsgästerna bor bekvämt i hotellrum och bröllopsparet spenderar den gemensamma natten i den charmiga strandladan till skenet av en flammande brasa. Det är också ett nöje att spendera födelsedagar och familjefester i Taivaanvalkeat.

Taivaanvalkeat fungerar även som retreatcentrum. Kontakta vårt försäljningsteam om du letar efter den perfekta retreatplatsen. Retreatvistelsen kan kombineras med bl.a. yoga, matlagning, vandring, avkoppling, workshoppar.