Boutiquehotell Taivaanvalkeat

När du vill uppleva något annorlunda

När du stiger in i Taivaanvalkeats huvudbyggnad känns det som att resa tillbaka i tiden. Stabila stockväggar skyddar den atmosfäriska salen vars hjärta är en stor bakugn. Dess värme och lågornas lek får gästerna att slappna av. Gungstolar inbjuder dig att sitta ner och glömma den dagliga stressen. Blicken stannar på många intressanta objekt som berättar sin egen historia om livet i Lappland.

Korridorerna på den nedre våningen har dekorerats med ryor och leder till nio personliga rum. Varje rum är individuellt inrett och en mjuk säng lockar till söta drömmar. Även efter att du släckt ljuset kan du se blinkande stjärnor på himlen. Ett stort vilorum med soffor och TV-hörna väntar på gästerna på den nedre våningen. I bastuavdelningen är det skönt att kunna slappna av med ett bad i slutet av dagen.

Den övre våningen kan avskiljas och bli ett separat utrymme dit man kan även kan ta sig med egna utomhustrappor. Självklart kan man även ta sig dit inomhus om man behöver utrymme för en stor grupp människor. Den övre våningen har ett privat minikök och en bastu samt viloplats. Fyra av rummen har en ordentlig extrasäng. Från fönstren har man utsikt över Ounasjoki eller äventyrsskogen.

Bokning tel +358 16 6510 500 eller sales@hulluporo.fi