elf

Tonttulan kokkikoulut

Tonttulan kokkikoulut 2016 – 2017

Lappilaisen ruoanvalmistuksen saloja

Tonttulan keittiössä valmistetaan keittiömestarin johdolla  4 ruokalajin menu lappilaisista raaka-aineista. Herkullinen menu nautitaan Tonttulan tunnelmallisessa salissa. Kurssi sisältää Päivikin keittokirjan, esiliinan ja diplomin.

Hinta 165 € / henkilö
Ryhmän koko 6-12 henkilöä

Makkaranvalmistus

Valmistetaan erilaisia makkaroita villisiasta, porosta ja lampaasta sekä makkaroille sopivia lisukkeita Tonttulassa. Kurssi sisältää Päivikin keittokirjan, esiliinan ja diplomin.

Hinta 175 € / hlö
Ryhmän koko 6-12 henkilöä

Makkaranvalmistukseen voi hyvin yhdistää saunomisen Tonttulan rantasaunalla.

 

 

Lisätiedot ja varaukset: Myyntipalvelu 016 6510 500 tai sales@hulluporo.fi